Christian Dol

TV serie
'Kosmoo'

Rol in TV kinderserie - Studio 100

Vanaf 13 augustus brengt Studio 100 een nieuwe spannende & grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis, de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht.

Robbe en zijn hond Kosmoo zijn de beste maatjes. Maar dan slaat het noodlot toe. Kosmoo raakt betrokken in een ongeluk. Robbe snelt met Kosmoo naar Bionicel, het robotica bedrijf waar zijn moeder werkt. In een labo geeft hij zijn hond stiekem bionische elementen en redt zijn leven. Door die elementen beschikt Kosmoo nu over fenomenale krachten. Een nieuwe held is geboren! Aangestuurd door Robbe en zijn vriendin Ellis, bestrijdt Kosmoo in het geheim de misdaad in Zeezicht.


De kat van de tante van Ellis wordt op een dag ontvoerd. Boeven vragen losgeld om de kat weer vrij te krijgen. Wanneer Robbe en Ellis op onderzoek gaan ontdekken ze Kasper (Christian Dol) en Ralph (Begir Memeti). Beiden ontvoeren op regelmatige basis huisdieren bij rijke mensen en vragen hier losgeld voor. Tijd om Kosmoo in te schakelen dus!

Seizoen 2
- Belgie: vanaf 1 juli 2017 op Studio100 TV
- Nederland: vanaf 11 september 2017 op de NPO